Nasi

(0)
Bewaar
Print

Ingredienten

Nasi

  • 2 cup
    Rijst
  • 1 stuk
    Zakje nasi groenten
  • 2 stuk
    Kipfilet
  • 0.5 stuk
    Boemboe voor Nasi (Aldi)
  • 1 tbsp
    Ketjap manis

Bereidingswijze

Nasi

  1. Rijst koken en laten afkoelen. Dit kan ook een dag van tevoren

  2. Kip in kleine blokjes snijden.

    Houdt eventueel wat grote stukjes over om spiesjes van te maken en bakken.

  3. Scheutje olie in de pan en kip aanbakken.

  4. Vervolgens de boemboe erbij doen. En even doorbakken voor 5 min.

  5. Nu de groente erbij en op middel vuur zacht bakken. Als laatste een scheutje ketjap manis erbij voor de smaak. Doe vervolgens de rijst in de pan en schep om tot alle kruiden zijn opgenomen door de rijst.