Bananencake
RD
Geplaatst
op: 09-05-2025
banket
Heb je bananen over? Vries ze in en haal ze eruit als je deze heerlijke bananencake wilt maken.
bereidingstijd
30 min
aantal
1 stuk(s)
baktijd
40 min
temperatuur
175 celcius
Bewaar
Print
Ingredienten
Bananencake
-
250 gramBananen
-
180 gramSuiker
-
70 gramBruine basterdsuiker
-
110 gramEi
-
1 gramZout
-
250 gramBloem
-
6 gramBakpoeder
-
6 gramBakingsoda
-
150 gramVolle melk
-
175 gramOlie
Bereidingswijze
Bananen
-
Bananen, zout en suikers in een kom doen en mengen. (bananen moeten wel ontdooid zijn uit de vriezer)
-
Ei toevoegen.
-
Bloem, bakpoeder en bakingsoda toevoegen en mengen.
-
Als laatste het ei, melk en olie toevoegen toevoegen.
-
Mengen tot een glad beslag.